keskiviikko 11. joulukuuta 2013

NURMIJÄRVI





Valitsimme (lue: valitsin) asuinalueeksi Nurmijärven. Nurmijärvi sijaitsee ~20km Vantaasta pohjoiseen Hämeenlinnanväylän varrella. Nurmijärvi on ylittänyt 40 000 asukkaan rajan ja on Suomen suurin kunta.Nurmijärvellä on taloja ainakin 1900-luvun alkupuolilta (suurin osa varmaankin purettu, mutta muutama tönö viellä siellä täällä), mutta tänne rakennetaan kokoajan uutta asunpaikkaa ja viime syksynäkin tänne valmistui uusia kauppoja ja muita liikkeitä (K-Supermarket ja sen rättikauppa wuuhuu). Nurmijärvi on maaseutuhenkinen kylä, jossa nuoret kesäisin rälläävät mopojensa kanssa ja viettävät aikaa monissa eri paikoissa.




Nurmijärven rakennuksissa, taloissa yms. ei ole suuria yhdennäköisyyksiä varmaan siitä johtuen, että talot ovat rakennetu niin suurella aikavälillä, että täällä on asuntoja ränsistyneistä kerros- ja rivitaloista hienoihin melkein luksus omakotitaloihin. Niistä ei kuvia ole, koska aina kun pääsen takaisin Nurmijärvelle on vain niin pimeää, että ei samsungin laatukameralla otetussa kuvassa näy muuta kuin katuvalot :( (mutta tässä yksi kuva aamuisesta toreenista)


Tässä vielä kuva Nurmijärven "perus" aamuruuhkasta jossa ei pääse eteenpäin ja autoja on enemmän kuin kehällä ruuhka-aikaan. Myös hieman peltoakin, koska onhan tämä silti samalla esittely Nurmijärvestä.
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti